Apartmaji na Krku – primerjajte ponudbo

Čeprav vreme še ne kaže, da je poletje tu se bo to kmalu spremenilo. V naslednjem mesecu bo poletje zasijalo v polnem sijaju in Apartmaji Krk že čakajo na vas. Izbira primerne lokacije vešega dopusta je ena od stvari, ki si jo morate zagotoviti že nekoliko prej, saj ne želite ostati brez svojega koščka na morju.

Spodaj si lahko ogledate nekaj idej iz ponudbe apartmaji Krk.

Apartmaji Aračič – Apartmaji se nahajajo v Malinski in imajo delni pogled na prečudovito morje. Primerno za ljudi, ki imajo radi mir in tišino. Oddaljenost od morja je približno 1km. Zunanjost apartmaja omogoča tudi, različne dejavnosti in peko jedi na žaru.

Apartmaji Ana – Na novo opremljeni Apartmaji Krk. Apartma ima pogled na morje in veliko opreme na vrtu. Tako lahko koristimo žar in zunanjo teraso. Možnost zasebnega parkirišča in tudi hiški ljubljenčki so dovoljeni. Prostori so klimatizirani in imajo SAT TV. Oddaljenost od morja 400m

Apartmaji Andriševič – Čudoviti apartmaji v čudoviti naravi. Primerno za vse, ki uživajo v naravi in sprehodih. V prijetnem kraju Baška, ki je priljubljena počitniška lokacija. Apartmaji ponujajo vrt s pohištvom in žarom. Zasebni parkirni prostor. Oddaljenost od morja 500m. Tudi vse pomembne lokacije od plaže, trgovine in centra mesta so v radiju 500m.

Naberite si novih moči za nove izzive v vsakdanjem življenju. Otok Krk je zelo zanimiva turistična lokacija za turiste iz celotne Evrope. Apartmaji Krk vam nudijo čudovito udobje in sprostitev na vašem dopustu.